Projecció del documental “La maleta de Mauthausen” en el Menador Espai Cultural de Castelló

Dissabte 30 d’abril a les 19 h va tindre lloc en la Sala de Conferències del Menador Espai Cultural de Castelló la projecció del documental “La maleta de Mauthausen” organitzada pel GRMHC i  la Coordinadora d’Associacions Memorialistes del País Valencià. La presentació d’aquest va estar realitzada per Isabel Peris Muiños, presidenta del nostre grup.

En acabar es va dur a terme un breu col·loqui amb Adrián Blas Mínguez, delegat de l’Amical Mauthausen en la Comunitat Valenciana i Rosa Tarín, neta de Joaquín Tarín, supervivent de Mauthausen sobre el qual tracta el documental. El públic assistent ha pogut vore part dels documents que conté la maleta de Mauthausen i que van pertànyer a Joaquín Tarín, i que la seua neta ha portat a l’acte.

Aquest documental parla de Joaquín Tarín, un suecà que va estar al camp de concentració i, conscient de la transcendència del que s’hi va viure, va guardar documents i fotografies en la seua maleta.

Tràiler del documental: https://www.youtube.com/watch?v=FFXtV61jCnw

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt