Participació del GRMHC en la Festa per la Llengua a Almassora 2022

El dissabte 30 d’abril el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica vam participar en la Festa per la Llengua 2022 a Almassora. Amb el lema “L’escola que ens fa lliures” els Col·lectius per la Llengua de Castelló i Escola Valenciana han celebrat aquest dissabte les Trobades d’Escoles en Valencià de la Plana Alta a Almassora, localitat que ha acollit la celebració després de dos anys de pandèmia.

L’event ha començat amb una batucada a càrrec del grup Repikada seguida de l’actuació de l’Escola Municipal de Dansa de Borriana i del  Grup de Dansa Els Fadrins de l’Escola Censal de Castelló. A continuació s’han inaugurat els tallers entre els quals estava el del Grup per la Recerca consistent a retallar i pintar l’escut republicà de correus. Conjuntament amb el taller, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica hem presentat una mostra de les nostres publicacions que ha despertat gran interés entre el públic assistent.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top