Xerrada a l’IES Álvaro Falomir d’Almassora del GRMHC

Dimarts 3 maig ha sigut la 2a sessió de presentació del treball del GRMHC, i la recuperació d’aquell temps, per l’alumnat de segon de batxillerat de l’IES Álvaro Falomir d’Almassora. La primera sessió va ser en abril.

El membre del GRMHC, Joan Piñana, acompanyat de les dues professores d’història del Centre, María Chanza i Maite Oliva, dues encantadores dones del món de l’ensenyament, que han col·laborat i segut de gran ajuda, s’ha apropat a aquesta joventut, a un temps que desconeixien del seu poble.

És necessari, que aquesta tasca continue, per donar llum i claredat, a una època i uns fets, que estan oblidats, amagats i que un sector de la nostra societat, nostàlgic del règim dictatorial franquista, vol negar i això, no es pot permetre, per Veritat, Justícia i Reparació, especialment amb les víctimes i les seues famílies.

Una societat que oblida, perd una part important del seu passat, nosaltres, Lluitem i NO Oblidem!!!

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top