Projecte de digitalització de l’Arxiu Històric del Grup

 

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica ha finalitzat la segona fase del projecte de digitalització dels documents del seu Arxiu Històric que conté fons propis donats per particulars i còpies de documents d’altres arxius provincials i estatals com és el cas del Centre de Documentació de la Memòria Històrica de Salamanca, l’Arxiu Militar d’Àvila i la Biblioteca de la Dir. Gral. d’Institucions Penitenciàries. Podeu consultar el llistat de documents del nostre Arxiu Històric a la nostra pàgina webhttp://www.memoriacastello.cat/arxiuhistoric.html

Entre els darrers documents digitalitzats trobem per exemple documents sobre construcció de refugis a Almenara, bitllets emesos per ajuntaments de Nonaspe i d’Almacelles, atacs d’aviació a Betxí, acord d’enderrocament de l’església de Santa María de Castelló de la Plana, informació referent a bombardeigs de Castelló, informació de camps de concentració i treballs forçats tant a Castelló com a provincia, entre altres.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt