XV Jornades de Memòria Històrica de Castelló

El 13 i 19 de desembre es van celebrar les XV Jornades de Memòria Històrica de Castelló organitzades pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica.

La primera sessió de les jornades es va celebrar a la Llotja del Cànem on es va omplir la sala de conferències per escoltar la intervenció sobre els últims 10 anys de memòria històrica a Espanya a càrrec de Josefina Cuesta, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Salamanca i experta en polítiques de memòria.

El 19 de desembre a l’edifici cultural El Menador més de 50 persones van assistir a la taula rodona sobre polítiques de memòria moderada per Maribel Peris i que van contar amb la participació de representants de quatre formacions polítiques: la vicepresidenta 4ª i responsable de Memòria Democràtica de la Diputació de València Rosa Pérez Garijo (EU), el responsable de Justícia, Llibertats i Nous Drets del PSOE Andrés Perelló, el senador per Compromís Carles Mulet i la regidora de Castelló en Moviment Anna Peñalver, els quals van protagonitzar un interessant debat amb posteriors intervencions del públic.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt