Publicacions de Memòria Històrica de Castelló

A la seu del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló tenim disponibles exemplars dels diferents llibres dels quals som autors de manera col·lectiva com els catàlegs “Castelló sota les bombes” o “Castelló republicà: arquitectura i urbanisme”, altres en els quals hem col·laborat com autors diferents membres del GRMHC com “Temps de por al País Valencià”, “La Cultura exiliada” o “El Temps perdut: memòria històrica de Vistabella”, “La gelada de 1946” o els llibres editats ambles ponències de les jornades que sobre Guerra Civil i Brigadistes Internacionals es celebren a Benicàssim.

També tenim disponibles altres llibres dels quals son autors membres del GRMHC, com la recerca sobre història oral i testimoniatges a Castelló “Històries de vida al Castelló de la guerra i la postguerra”, llibres de recerca sobre la guerra civil i la repressió franquista com “Resistir es vèncer”, “La repressió franquista al País Valencià: Borriana i Manises”,  “Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló”  o ”Tragèdies silenciades”, a més d’obres literàries d’autors del nostre grup com “La platja d’Argelés” i “Memòria dels vençuts”.

https://memoriacastello.cat/category/recerca/publicacions/

Si esteu interessats en la seua consulta o adquisició podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu o el facebook o acudir els dimecres a la nostra seu, actualment a les instal·lacions de l’antiga Cambra Agrària a l’avinguda de Lledó.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt