Actualització de bases de dades oferides pel GRMHC: Referències sobre publicacions de les comarques castellonenques i víctimes de la guerra civil i el franquisme

Base de dades sobre les comarques castellonenques

Base de dades de víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme

S’actualitza la base de dades que ofereix referències de documents (llibres, periòdics i revistes) que tracten de la història de les comarques castellonenques des d’un punt de vista molt ampli (història, art, geografia, economia, antropologia), amb un total de 84.790 registres disponibles ara.

També actualitzem la base de dades sobre les víctimes en el front de batalla, bombardejos, repressió durant la Guerra Civil i repressió durant el Franquisme en l’àmbit territorial de les comarques de Castelló i de persones amb veïnatge en la província de Castelló represaliades o desaparegudes en altres llocs de l’Estat. S’han incorporat recentment informacions de l’Arxiu Municipal de Cinctorres, Forcall, del Jutjat/Registres de Nules, i de documentació militar com la de la 92 Brigada Mixta entre altres. 6.783 registres actualment.

Es pot cercar per nom/cognom, lloc de procedència/veïnatge, lloc de la mort, professió i tipologia de les víctimes (tipus: guerra, bombardejos, repressió franquista, repressió republicana, presó…).

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top