Reunió a València amb el Director General de Memòria Democràtica del Govern de l’Estat.

Reunió dia 13 d’octubre a “San Miguel de los Reyes” amb el Director General de Memòria Democràtica i el Director Autonòmic .

Membres de la Coordinadora i del GRMH de Castelló.

El dimecres 13 d’octubre representants del nostre Grup, Paco Mezquita i Maribel Peris, assistiren a València, a l’espai de “San Miguel de los Reyes”, a una reunió amb el Director General de Memòria Democràtica, Diego Blázquez. La reunió va estar convocada pel Director Autònomic de Memòria Democràtica, Iñaqui Pérez, amb els Grups Memorialistes de la Coordinadora d’Associacions de Memòria Democràtica al País Valencià. Estigueren també presents l’historiador Vicent Gabarda i el jurista José Ramón Juániz.

El Director General va disertar sobre el projecte de la nova llei de Memòria a la fi d’intercanviar informació en un diàleg obert. El Director va argumentar el treball fet i la seua dimensió. De la seua part els presents també manifestaren els dubtes i les limitacions. Així ho va concretar amb raonaments jurídics el Jurista Ramón Juàniz.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top