Una llengua per guanyar! Commemoració del 90 aniversari de les Normes de Castelló

La plataforma Castelló per la Llengua va finalitzar dissabte 15 de desembre la commemoració del norantè aniversari de les Normes de Castelló sota el lema “Una llengua per guanyar”. L’eslògan és una referència a la cita de Joan Fuster “la llengua no ens la regalarà ningú, l’haurem de guanyar dia a dia”.

A les 17.30 va començar la manifestació a la Casa Matutano després de recórrer el centre de la ciutat. Hi van estar presents col·lectius socials, polítics i culturals d’arreu dels Països Catalans. Entre ells, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, representat per Maribel Peris Muiños en la capçalera de la manifestació.

A la vesprada, començà l’acte polític al recinte de Fires i Mercats, que va donar pas a les actuacions musicals de Jazzwoman, Auxili i la Kinky Band. També hi va estar la històrica banda de folk Al Tall, que tornà a ajuntar-se per l’ocasió deu anys després d’haver-se retirat. En els concerts, hi van participar més de deu artistes per situar la ciutat que va acollir la signatura de les Normes del 1932 en la reivindicació lingüística i l’escena musical i cultural valenciana.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt