Acte a Viver, projecte cultural del GRMHC

 

Acte a Viver

PROJECTE CULTURAL DEL GRUP PER LA MEMÒRIA PRESENTAT A VIVER

El 23 de setembre el Centre Cultural de Viver va acollir l’inauguració d’una exposició fotogràfica del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, organitzada per l’Ajuntament de Viver, sobrer el patrimoni històric de la guerra civil de la localitat, i la presentació per part de dos membres de l’esmentat Grup, Ramón Juan i Juan Luis Porcar, d’un projecte d’itinari històric-didàctic de la guerra civil a Viver, el qual pot suposar noves perspectives en el desenvolupament cultural i turístic del municipi, explicant aquest treball de recuperació de la memòria històrica que suposarà la protecció de les restes i relacionar a la població amb la cara més oculta i silencianda de la seua història més recent.
La mostra recull diferents llocs que van del terme, amb trinxeres, bunquers i altres construcció, d’una població fonamental en la resistencia republicana davant l’avanç de les tropes franquistes a partir de juny de 1938.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt