Campanya d’aportacions solidàries per impulsar els projectes d’exhumació que formen part del conveni no signat per la diputació de castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló davant la no signatura del conveni amb la Diputació de Castelló, que impossibilita els treballs d’excavació i exhumació de víctimes de la repressió franquista i el perjudici humà que això suposa per a famílies que han estat molts anys esperant aquest moment, impulsa els treballs amb el seu esforç propi i fa una crida a la ciutadania iniciant una campanya d’aportacions solidàries per poder fer front al pagament de tots els treballs. Podeu fer l’ingrés de la quantitat que considereu dins de les vostres possibilitats en el compte de Caja Rural. Si decidiu fer un ingrés, per favor, indiqueu al concepte: Donació Excavació.

ES82 3138 2002 9220 2955 5428

Gràcies

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt