“Canción perdida” de Nacho Sirera en el Festival DOCS València

El documental “Canción perdida” de Nacho Sirera, realitzat a partir dels fets històrics ocorreguts a principis de la Guerra Civil a la Puebla de Valverde, que en els seus inicis fa anys va comptar amb el suport i col·laboració del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, s’estrena el 6 de maig als cines Lys de València en el marc del cicle “Mirades” de la 76 edició del Festival DOCSValència.

La història relata la traïció de la Guàrdia Civil que formava part de la Columna Casas Sala, quan es dirigia al front de Terol i es va revoltar el 29 de juliol de 1936 provocant la detenció i assassinat de desenes de milicians i dels caps de la columna, el diputat d’IR Francesc Casas Sala, els militars republicans Hilario Fernández Bujanda, Joaquin Osset i Luis Sirera, aquest últim avi del director del documental.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt