Exposició “Terra marcada”: projecte i material didàctic per a estudiants i professorat

L’exposició “Terra marcada: cinc anys d’exhumacions i memòria a Castelló” és un projecte expositiu elaborat i comissariat per Eloy Ariza, Gema López i Juan Luis Porcar, amb la col·laboració d’Arqueoantro i del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i el finançament de l’Ajuntament de Castelló.

La mostra va estar exposada al Menador Espai Cultural de Castelló entre el 2 de febrer i el 13 de març i ara està a disposició de centres educatius, associacions o institucions que estiguen interessades.

Montse Ferrer, membre del GRMHC, ha realitzat la revisió lingüística de la guia tècnica/projecte i ha elaborat dues guies didàctiques, dirigides a alumnat de secundària i al professorat, per a dotar de material orientatiu en les visites a la mostra i facilitar la realització de treballs i activitats al voltant del contingut de l’exposició. Us podeu descarregar en pdf el projecte i les guies.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt