Comunicat del GRMHC sobre notícies en premsa al voltant d’una possible reintroducció, en el nomenclàtor de Castelló, de noms relacionats amb la dictadura franquista

Davant les notícies aparegudes en premsa sobre una possible reintroducció, en el nomenclàtor de Castelló, de noms relacionats amb la dictadura franquista, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló  està per la defensa dels Drets Humans tal com estableix la Comissió de Drets Humans de Nacions Unides. Consegüentment s’oposarà rotundament a qualsevol intent de recuperar qualsevol referència a esdeveniments o persones, que van ser retirats de la via pública justament per incomplir la legislació de memòria democràtica estatal i autonòmica vigents, per la seua contribució innegable al manteniment i consolidació d’un règim dictatorial, inhumà, il·legal i condemnat per l’ONU, ja que aquestes persones van violar d’una forma o l’altra els Drets Humans i així està documentat.  I per aquests motius resulta inconcebible  en una democràcia homenatjar-los als carrers de la ciutat.

Així mateix, es reserva realitzar les accions judicials oportunes per a garantir el compliment de la legislació vigent en matèria de memòria democràtica.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt