Conferència “Enriqueta Agut Armer, la joia d’ensenyar” dins de les XXI Jornades de memòria històrica de Castelló

Divendres 10 de novembre a les 18:30 h va tindre lloc a la Llotja del Cànem a Castelló de la Plana, la magnífica conferència “Enriqueta Agut Armer, la joia d’ensenyar” a càrrec de Carmen Agulló Díaz, pedagoga i psicòloga, professora titular de Teoria i Història de l’Educació a la Universitat de València. És una de les investigadores amb major prestigi en l’àmbit espanyol al voltant de la història de l’educació de les dones, especialment en els docents i les docents republicanes, i ha mostrat la seua recerca en els diversos llibres que ha publicat.

L’acte va estar presentat pels membres del GRMHC, Joan Miquel Palomar i Lluis Meseguer Pallarés i va comptar amb la presència del net d’Enriqueta Agut, Rómulo Castro qui ens va parlar de la seua iaia i de la resta de la família Agut exiliada a Mèxic. El cantautor panameny, de visita a la nostra terra, va delectar en directe, al públic que va omplir la sala de conferències, amb una emotiva cançó dedicada als seus familiars.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt