Conferència “L’Església catòlica espanyola des de la Guerra Civil a la Transició: Croada, nacionalcatolicisme i trencament (1936-1977)” dins de les XX Jornades de Memòria Històrica de Castelló

Dissabte 5 de novembre a les 11:00 en l’Espai Cultural Menador va tindre lloc la conferència “L’Esglèsia catòlica espanyola des de la Guerra Civil a la Transició: Croada, nacionalcatolicisme i trencament (1936-1977)” a càrrec de Neus Baena Gallardo, llicenciada en Història i Màster en Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa per la URV. És autora de llibre (en edició) “Del nacionalcatolicisme a la democràcia. Món obrer, Església de base i antifranquisme a Tarragona (1951-1977”. L’acte va estar presentat pel membre del GRMHC, Francesc Mezquita.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt