Documental sobre “La Fossa del Xòfer” en Nules de Nulespèdia

En el següent enllaç, podeu trobar el documental complet sobre les exhumacions de la Fossa del Xòfer en el terme de Nules realitzat per Nulespèdia, Museu de Memòria Oral de l’Ajuntament de Nules. També la seua transcripció i diversos materials complementaris arreplegats de les webs dels equips de recerca i d’altres institucions i mitjans. El seu objectiu és servir de complement a tot allò que s’explica en el documental i reunir un xicotet plec d’informació sobre la situació de les fosses en la província de Castelló:

Exhumació de la fossa del Xòfer, 2023

Sinopsi: Este documental recull el procés de localització, excavació i exhumació de la “fossa del Xòfer”, situada en l’hort hui buit i conegut popularment com el “Garroferar de Corma”. Es troba en la partida del Becaire, en terme Nules, però just en la ratlla amb Moncofa. Fa dècades que familiars dels “quatre de la fossa” buscaven prop d’on s’ha realitzat esta excavació.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt