El GRMHC dona suport a la campanya de crowfunding del curtmetratge “El viaje de Lindo” de Josep Viciana

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló dona suport a “El viaje de Lindo” curtmetratge d’animació d’un fet real a la Guerra Civil Espanyola, impulsat per Josep Viciana, expert professional en el camp de l’animació, net d’un represaliat de Forcall afusellat al cementeri de Castelló.

Hola, ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que estem realitzant el curtmetratge d’animació “El viatge de Lindo”, basat en un fet real ocorregut durant la Guerra Civil Espanyola.

Volem explicar la història real de Lindo, un gos que viatja per camins on fuig la gent de la guerra. Són famílies que van deixar enrere les possessions i ara només els espera la incertesa, la misèria i en alguns casos, la mort.

El curtmetratge està molt avançat, per poder-lo finalitzar hem elaborat una campanya de crownfundig a través de Verkami.

Adjuntem enllaç del vídeo amb la informació de tot el procés: YouTube

Enllaç Verkami: El viaje de Lindo

Ens agradaria que a través de la seva associació poguessin informar d’aquest projecte els seus socis i seguidors per si estiguessin interessats a participar-hi com a mecenes.

El curt compta amb professionals de gran experiència al món de l’animació: Josep Viciana com a guionista i director i Josep Roig Boada, com a compositor. Creadors de sèries tan conegudes com “El món màgic del màgic Bruffi”, “Els Fruittis”, “Els Aurones”, “Delfy”, “L’aneguet lleig”, “Vaca Conie”, “Dougie es disfressa”, “Tork”, “Bandolero”, “Tex”. .

Moltes gràcies i rebin una cordial salutació.

Josep Viciana Monfort

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt