Lectura dramatitzada de l’obra “Miliciana” de Domingo Font Pitarch, dins les XXI Jornades de Memòria Històrica de Castelló per La Ravalera Teatre

Les XXI Jornades de Memòria Històrica de Castelló organitzades pel GRMHC van començar divendres 3 de novembre a les 20:00 en el Teatre del Raval de Castelló de la Plana amb la presentació d’aquestes per part de la membre de la nostra associació, Montse Ferrer Ripollés. Montse va explicar les activitats que es duran a terme dins de les jornades sota el títol “Personatges oblidats de la Segona República a Castelló”.

En finalitzar la seua intervenció, la companyia de teatre La Ravalera va representar una lectura dramatitzada de l’obra “Miliciana” de Domingo Font Pitarch premi Ciutat de Castelló 2021. El públic, que va omplir el teatre del Raval, va poder gaudir d’una obra que té com a objectiu recuperar el testimoni de totes eixes dones que fan sofrir la violència de la dictadura franquista en forma de penes de presó desproporcionades i duríssimes. L’entrada va ser gratuïta amb taquilla inversa, que va recaptar 544,11 euros per finançar activitats de memòria històrica com aquesta. Agraïm a les persones assistents la seua presència i el seu suport.

També volem agrair a la Ravalera Teatre per posar en escena aquest relat i a Domingo Font Pitarch per cedir la seua obra per dur a terme la seua representació a la ciutat de Castelló.

Les dades tècniques de la peça teatral són:

Text: Domingo Font Pitarch

Adaptació i direcció: Núria Vizcarro

Escenografía i videoprojeccions: Anna Fonollosa Caballer

Música: Victor Avila PorrasBso producciones i Panchi Vivó

Repartiment: Cesca Salazar, Panchi Vivó I Laia Porcar

Fotos: Carme Ripolles Martinez

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt