El GRMHC participa a les I Jornades de Memòria Històrica de Borriol

 

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló participa a la I Jornada de Memòria Històrica de Borriol amb una conferència de Maribel Peris baix el títol “El primer bombardeig durant la Guerra Civil a la ciutat de Castelló” i amb l’exposició Castelló sota les bombes que romandrà oberta entre el 13 i 30 de juny a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Borriol.

Durant la jornada del 15 de juny a més de la conferència de Maribel Peris també es va realitzar un homenatge a les víctimes civils del bombardeig de l’11 de juny de 1938 i una conferència de Natxo Falomir sobre aquest bombardeig de la Legió Condor.

La jornada del 24 de juny es realitza una visita guiada a les trinxeres de Borriol amb la col·laboració de l’associació Amics del Patrimoni de Borriol.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt