Exposició Casal Jaume I

El divendres 31 de març va tindre lloc, al Casal Jaume I de Castelló (C/ Mare de Déu de la Balma, 1), la inauguració de l’exposició CASTELLÓ SOTA LES BOMBES. Aquesta exposició està inclosa dins de les II Jornades Republicanes a Castelló i restarà oberta fins el dia 12 d’abril. Posteriorment, del 5 a al 19 de maig l’exposició es traslladarà a La Vall d’Uixó, on podrà ser visitada al Casal Jaume I d’aquesta localitat (C/ Almenara, 11), del 5 al 19 de maig.

Es tracta d’un treball d’investigació històrica i de recopilació de material fotogràfic i documental al voltant dels bombardeigs que va patir la ciutat de Castelló durant la guerra civil i la xarxa de refugis que van construir l’ajuntament i els ciutadans per a la seua protecció, que torna a exposar-se, aquesta vegada al centre de la ciutat, després de l’exposició realitzada al mes de setembre a l’edifici Moruno del Grau de Castelló, on va ser visitada per més de 3000 persones.

En aquesta ocasió es podran veure una selecció de més de 30 fotografies, algunes noves com les del refugi de la Pl. de Tetuán, visitat per membres del Grup, còpies de documents de l’Arxiu Municipal i un àrea de testimonis orals.

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la iniciativa i el treball dels Casal Jaume I i dels membres del grup, a les mostres de suport de simpatitzants i ciutadans de Castelló, sense comptar amb ajudes, subvencions ni recolzament oficial.

Fes camí amb Memòria

Vols col·laborar amb el Grup, vols rebre el nostre butlletí? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

    Scroll to Top