Xerrada Castelló sota les bombes

INSTITUT PENYAGOLOSA (Castelló de la Plana-Plana Alta)

Sergi Salvador

DIJOUS 9 DE FEBRER DEL 2006.

XERRADES CASTELLÓ SOTA LES BOMBES.

LLOC: INSTITUT PENYAGOLOSA.

ACTIVITAT: XERRADES DINS DE LA SETMANA CULTURAL.

PRIMERA DE 11:45 A 12:30 SEGONA DE 13.40 A 14:30.

ASSISTENTS: PRIMERA XERRADA: 30 PERSONES. ALUMNES DE SEGON DE BATXILLERAT I TERCER D’ESO.

SEGONA: 40 PERSONES. ALUMNES DE SEGON DE BATXILLERAT I TERCER D’ESO

Inicialment ens havíem plantejat la possibilitat de muntar l’exposició sencera però per motius varis no havia estat factible. Per tant, des del Grup s’havia plantejat la possibilitat de centrar la nostra participació en la setmana cultural amb l’àrea audiovisual de l’exposició amb la presentació del “powerpoint” sobre bombardejos i refugis.

La xerrada ha consistit en una primera part de 15 minuts de presentació i després la projecció de l’audiovisual. Seguidament hem passat 25 minuts explicant els continguts de la projecció, a partir del material fotogràfic i dels textos que s’hi projecten. Finalment hem deixat 10 minuts per a la participació dels i les alumnes.

L’activitat ha tingut molt bona rebuda. Gràcies a la investigació i la consulta de fonts escrites i bilbiogràfiques, i a l’adquisició d’un interessant fons fotogràfic, la projecció aconsegueix captar l’atenció i generar inquietud al voltant dels bombardejos i els refugis a la ciutat de Castelló.

Un total de 10 alumnes s’han apropat per saber quan s’expossarà de nou.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt