Exposició de Castelló sota les bombes a La Vall

L’exposició CASTELLÓ SOTA LES BOMBES, s’inaugura divendres 5 de maig a les 19 h. al Casal Jaume I de la Vall d’Uixó on restarà fins el 19 de maig.

La mostra, un treball d’investigació històrica i de recopilació de material fotogràfic i documental al voltant dels bombardeigs que va patir la ciutar durant la guerra civil i la xarxa de refugis que va construir l’ajuntament i els ciutadans per a la seua protecció, torna de nou a exposar-se, aquesta vegada al centre de la ciutat després de l’exposició realitzada al mes de setembre a l’edifici Moruno del Grao de Castelló, on va ser visitada per mes de 3.000 persones i del passat mes d’abril al Casal Jaume I de Castelló

En aquesta ocasió veurem una selecció de més de 30 fotografies, algunes noves com les del refugi de la plaça Tetuan, visitat per membres del Grup, copies de documents de l’Arxiu Municipal i un àrea de testimonis orals.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt