II Jornada de Memòria Històrica de Traiguera

 

El passat 14 de desembre de 2019 es va celebrar la II Jornada de Memòria Històrica de Traiguera al Reial Santuari Verge de la Font de la Salut.

Més de 40 assistents van participar en una jornada inaugurada per l’alcalde de Traiguera i Alex Bort, organitzador i representant del Centre d’Estudis Traiguerí.

La jornada es va iniciar amb la presentació del llibre Maquis i masovers de Raül González Devis, membre del GRMHC, va continuar amb la intervenció de Heribert García i José Ramón Bellaubí de La Sénia amb el visionat del documental Entre dos fronts i va continuar amb les conferències de Cristina Escrivá sobre dones durant la guerra civil i Teresa Armengot, membre també del GRMHC sobre les dones i la repressió franquista. La consellera responsable de Memòria Democràtica al govern valencià, Rosa Pérez Garijo, va tancar la jornada.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top