III Jornades dels Maquis, Pobla de Benifassà

 image

L’Alberg la Font Lluny a la Pobla de Benifassà va acollir entre els dies 16 i 18 de maig de 2008 les III Jornades dels Maquis, organitzades pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Més de 20 persones en les diferents jornades van participar diferents activitats com projeccions cinematogràfiques i audiovisuals amb debats sobre el maquis i la memòria històrica, la presentació de treballs de recerca sobre la matèria a càrrec de Josep Prades, José Calvo i José Ramón Sanchis, presentant aquest últim el seu llibre “Maquis: una historia falseada”.

Es van realitzar dos itineraris històrics, en els quals es va gaudir d’un impressionant paisatge i d’interessants explicacions històriques, arribant el primer día al campament maqui d’El Cabanyil i el segon itinerari als masos de Riera, Jacinto, La Pastora, Sinforós i el Cabanyil.

Una exposició sobre la repressió franquista a les comarques de Castelló va completar les activitats que ens van oferir una variada alternativa que combina el senderisme, la natura i la investigació històrica.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top