Jornades de memòria històrica “La batalla de Llevant” a Nules

Entre els dies 21 i 24 de juliol es van celebrar les Jornades de Memòria Històrica sobre la batalla de Llevant organitzades per l’associació Platges de Nules, amb assistència de membres del GRMHC i la presentació d’una comunicació per part del membre del GRMHC Joan Miquel Palomar.

El 21 de juliol es va presentar el llibre “La batalla oblidada” per part de Carlos Mallench i es va inaugurar una exposició sobre les casetes de la platja. L’endemà una projecció audiovisual sobre testimoniatges de la guerra va tindre continuació el divendres 23 amb la projecció de “Nules en guerra” i de “Llums pel rècord”.

Dissabte 24 de juliol es van celebrar les jornades a la Caixa Rural de Nules, amb la presentació per part de l’alcalde, el regidor de Patrimoni i Cultura i els dos representants de la -associació Platges de Nules, Manel Alagarda i Miguel Angel Sanz. Es van presentar diferents treballs i projectes sobre patrimoni i memòria. Joan Miquel Palomar, va explicar la trajectòria en treballs i projectes al llarg de quasi vint anys del GRMHC. Altres intervencions sobre patrimoni, la línia XYZ i el projecte de memòria oral a Nules van anar a càrrec de Rosa Monlleó, Alfredo Fornás i Nulexpedia.

Finalment es va visitar el blocau de la Vieta explicat per José Francisco Albelda i les casetes de la platja de Nules, explicades per Miguel Ángel Sanz, Manel Alagarda i alguns veïns dels mateixos habitatges.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt