La Taula per la Memòria d’Alcàsser celebra la V edició de l’acte “Mai Oblidats”

El Centre Cultural d’Alcàsser va acollir el passat 27 de desembre de 2023 la V edició de l’acte Mai Oblidats, un reconeixement a totes les víctimes, represaliats i represaliades de la Guerra Civil i el Franquisme d’Alcàsser, i un reconeixement a dones i hòmens que s’han caracteritzat per la seua dedicació i entrega en la defensa dels drets humans i en la recerca de la veritat, la justícia i la reparació.

L’acte coordinat pel representat de la Taula, Manuel Alonso, va comptar amb una lectura de poemes a càrrec de Rosa Sellés, una xerrada de Toni Simó sobre la repressió sobre les dones d’Alcàsser, l’acompanyament musical de la soprano Martal Estal i José López Torres al piano. Entre els diferents guardonats de tot el País Valencià es va reconèixer la tasca de Juan Luis Porcar, membre del GRMHC.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt