Memòria Històrica a l’Aplec dels Ports de la Mata

 

 imageEn el marc del passat Aplec dels Ports de La Mata, el dissabte 25 de juliol de 2009, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va participar molt activament en la Taula Redona “Memòria Històrica i Fonts Orals”. En aquesta, foren Jordi Caballero i Maribel Peris, els qui intervingueren en representació del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló. Si el primer va donar a conèixer la idiosincràsia, la història i els nous projectes del Grup, Maribel Peris va introduïr les característiques i les potencialitats de les fonts orals en la investigació històrica i, més particularment, en la recuperació de la memòria històrica.

A més, també va participar el Grup per la Recuperació de la Memòria del Segle XX de Benassal mitjançant l’especialista en fonts orals Emili Ferrando i la professora Roser Vidal. El Grupo de Estudios Masinos del Mas de las Matas, representat per Javier Díaz i l’amfitrió Kassim Carceller (del Grup de La Mata) completaren un acte que fou introduït i moderat pel també membre del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, Raül González.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top