Missions de la memòria a l’IES Llombai

L’IES Llombai de Borriana va acollir una jornada del projecte “Missions de la Memòria” el passat 24 d’abril, dirigit a alumnes de Batxillerat i ESO, una proposta educativa dissenyada per la Coordinadora d’Associacions per la Memòria del País Valencià. A la jornada van participar representants de la CADME com el seu president Ángel González, l’arqueòleg Alex Calpe (Arqueoantro), la companyera del GRMHC Teresa Armengot i un familiar de represaliat del franquisme de Borriana, José Ramón Alcón.

El projecte pretén educar als joves amb valors democràtics, de respecte i de tolerància. El més joves tenen dret a conèixer la veritat del que va passar i també la responsabilitat de contribuir a crear una societat més justa. Amb el suport de les fonts primàries, la Coordinadora impulsa, en col·laboració amb el professorat i els organismes competents, l’adquisició del coneixement en Memòria Democràtica en tots els estaments educatius, per al coneixement i reparació de la barbàrie, el genocidi, els crims de Lesa Humanitat i les violacions sistemàtiques dels Drets Humans comesos pel franquisme.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt