Reunió entre el GRMHC i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló sobre la retirada del monument franquista del parc Ribalta

La regidora de Memòria Democràtica, Verònica Ruiz, en una reunió celebrada el passat 12 de maig de 2021, ha informat al Grup de Recerca per la Memòria Històrica de Castelló sobre l’obertura d’un nou procediment de retirada del monument als caiguts del Parc Ribalta. Ruiz ha reconegut la gran tasca del Grup de Recerca de Castelló per a recuperar la veritat i fer justícia amb les víctimes del franquisme a la ciutat” i ha agraït el seu treball en matèria de memòria històrica. Durant la trobada, l’edil ha posat de manifest “l’estreta col·laboració del grup amb la regidoria, gràcies a la qual hem pogut avançar en matèria de memòria democràtica a Castelló”. Cal destacar que l’Ajuntament de Castelló va obrir un nou procediment entorn de la retirada del monument als caiguts a la fi del mes d’abril. Després de l’anunci d’aquesta activació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), s’ha obert un termini d’al·legacions de 15 dies.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top