Ofrena de flors i record a les víctimes de la repressió franquista i dels camps d’extermini nazis l’1  de novembre a Almassora 

Dimarts 1 de novembre va tindre lloc a les 11:00 un acte de record a les víctimes de la repressió franquista i dels camps d’extermini nazis organitzada per l’Ajuntament d’Almassora en el Memorial en record d’aquestes en el jardí central del carrer Sant Marc.

En aquest homenatge va participar l’alcaldessa d’Almassora Merche Galí junt amb altres membres de l’equip de govern, i representants del grup municipal de Compromís, Susanna, Diana i Raül.

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va estar representat pel membre del grup, Joan Pinyana Mormeneo qui va dir unes paraules en record d’aquestes víctimes.

Almassora està adherida a la Xarxa de Municipis de Memòria de la FVMP.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt