Acte d’homenatge i record, i ofrena de flors a les víctimes de la repressió franquista l’1 de novembre

Dimarts 1 de novembre va tindre lloc l’acte institucional de record i homenatge a les víctimes de la repressió franquista al cementeri civil de Castelló i abans a les 11:30 una ofrena de flors també a les víctimes de la repressió franquista organitzada pel nostre Grup en el Monòlit de record a aquestes en el Cementeri de Castelló, on Maribel Peris i Paco Mezquita, membres del GRMHC van realitzar un breu parlament d’homenatge.

A les 12:00, l’Ajuntament de Castelló va organitzar l’acte institucional d’homenatge i record a aquestes víctimes de la repressió franquista soterrades al cementiri de Castelló. L’acte presentat per la regidora de Cementeris, Isabel Granero, va comptar amb els parlaments de Germán Renau, secretari local del PSPV-PSOE, Maribel Albella representat al nostre Grup, la regidora de Memòria Democràtica de l’ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, i va ser tancat per l’alcaldessa de la ciutat Amparo Marco. L’assistència de familiars, particulars i membres d’associacions sensibilitzades amb la memòria històrica va ser multitudinària.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt