El GRMHC a les XVIII Jornades d’Estudi del Maestrat celebrades a Atzeneta

Atzeneta del Maestrat va acollir entre el 7 i 9 d’octubre de 2022 les XVIII Jornades d’Estudi del Maestrat organitzades pel Centre d’Estudis del Maestrat, on diferents investigadors van presentar comunicacions d’una variada temàtica.

Per part del GRMHC, Juan Luis Porcar va presentar una comunicació sobre “Patrimoni cultural i polítiques de memòria a les comarques rurals: un projecte per a Vistabella del Maestrat”. Queta Ródenas també va presentar una comunicació sota el títol ” Cartografia del crim al Maestrat històric” que per la seua absència va ser llegida pel jove investigador Narcís Tena, que va presentar també una interessant comunicació sobre la repressió franquista sobre les dones a Sant Jordi.

Els membres del GRMHC, Antonio Giner i Jaume Gil també van assistir i participar en els debats en el marc de les jornades, que van acollir més de 40 assistents.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt