Presentació a la Vall d’Uixó

Acte del Grup i presentació del catàleg a la Vall d’Uixó

El passat dissabte 3 de Març, al Casal Jaume I de la Vall d’Uixó, es va portar a terme la
presentació del llibre “Castelló sota les Bombes”.

Aquest acte s’enmarca dins la campanya del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló per donar a conèixer la publicació d’aquest catàleg, un recull de tot el material -tant gràfic, com de textos- que es va fer públic amb l’exposició “Castelló sota les Bombes”.

Dins la tasca per difondre aquells tràgics esdevenimets i pel rescabalament de les seues víctimes, persones innocents que moriren per les conseqüències dels bombardejos, s’utilitza l’edició d’aquest llibre per continuar en la tasca de difondre al major nombre de gent possible aquells tràgics fets.

L’acte va transcórrer amb una petita introducció al catàleg, seguidament la projecció de l’àrea audiovisual de “Castelló sota les Bombes”, i posteriorment un debat entre els assisstents al voltant dels bombardejos, els refugis i la guerra civil a la Vall d’Uixó. Els assistents van fer èmfasi en diferents aspectes, com la fàbrica Segarra o les petjades de la Guerra al seu poble. Finalment la jornada va concloure emplaçant-nos a futurs contactes per a cooperar en el treball per la recuperació de la memòria històrica.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt