Presentació de l’IO. Lectures de l’Institut Obrer. Revista de pensament i acció social

Dilluns passat 19 d’octubre de 2020 en la Societat Coral el Micalet es va realitzar la presentació del número 5 de la revista “l’IO” editada per l’Associació Cultural Institut Obrer i subvencionada per la Conselleria de Cultura. En la creació de la revista han participat un gran nombre de professors universitaris així com altres professionals de diferents àmbits El format clarament articulat consta de nombrosos recursos. El dossier del número 5 de la revista inclou les ponències presentades en el II Seminari Internacional, Història, Memòria i Fonts celebrat els dies 7 i 8 de febrer.

Entre les col·laboracions de la revista es troben les dels membres del Grup Francesc Mezquita Broch, Maribel Peris Muiños i Juan Luis Porcar Orihuela. Francesc Mezquita i Juan Luis Porcar desenvolupen la temàtica dels arxius a partir de la taula rodona del seminari i Maribel Peris la ponència presentada sobre les Fonts Orals, trajectòria, metodologia i arxiu oral del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt