Projecte d’exhumació i identificació de víctimes de la repressió franquista al cementiri de Castelló

El Grup  per la Recerca de la Memoria Històrica de Castelló impulsarà un projecte per l’exhumnació i identificació dels restes de les víctimes de la repressio franquista soterrades al cementiri civil de Castelló en resposta a les demandes dels familiars que així ho desitgen.

Des de fa anys el nostre Grup assessora a moltes famílies dels repressaliats i soterrats al cementiri de Castelló amb informació histórico-judicial i mitjançant els nostres estudis i informes amb la possibilitat d’informar sobre la localització aproximada dels restes del familiar afusellat. Actualment davant les demandes d’exhumació d’alguns familiars amb intenció d’aconseguir la identifació i trasllat dels restes a les localitats d’origen, i en el marc de la Llei de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana que s’aprovará proximament i contemplarà entre els projectes subvencionables els referits a exhumació i identificació de restes de víctimes de la repressió franquista, el Grup impulsarà i assessorarà en el projecte d’exhumació i identificació (proves d’ADN) de restes dels familiars que aixi ho desitgen. Si esteu interessants o coneixeu altres famílies que els puga interessar contacteu amb nosaltres al nostre correu memoriac@memoriacastello.cat

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt