Rectificacions quantitatives a l’informe del GRMHC sobre les víctimes de la repressió franquista al cementiri de Castelló de maig de 2015

Les últimes investigacions i comprovacions efectuades per membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica sobre el número total de víctimes de la repressió franquista al cementiri de Castelló donen algunes variacions cuantitiatives respecte a l’informe publicat a maig de 2015. Les noves dades son les següents:

El total de víctimes mortals a la ciutat de Castelló conseqüència de la repressió franquista va ser de 979 de les quals un total de 969 van ser soterrades al cementiri de la ciutat -885 afusellats, 79 morts a la presó de Castelló o a l’Hospital Provincial i 5 víctimes conseqüència de la repressió extrajudicial. Un total de 530 de les víctimes van ser soterrades al conegut com a cementiri civil i 439 a les fosses del cementiri gran o catòlic.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt