Reunió amb el professorat d’ensenyament secundaria

El passat dimecres dia 28 d’octubre en l’edifici del Menador i presidit pels regidors d’educació i de cultura de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita i Verònica Ruiz, respectivament, es va celebrar una reunió entre alguns membres del professorat d’ensenyament mitjà de Castelló i els representants del GRMHC Amparo Bellido, F. Mezquita Broch, Juan M.Palomar i Maribel Peris.

En la reunió es va tractar sobre la difusió dels temes de memòria històrica entre l’alumnat dels diferents centres d’ensenyament mitjà. Després de la presentació de l’acte per part del regidor d’educació, va intervenir F. Mezquita Broch amb una introducció sobre la necessitat de fer arribar la memòria històrica entre l’alumnat en els propis centres, i va oferir a més la col·laboració dels membres del Grup i dels seus materials i arxius. A continuació Maribel Peris va exposar els diferents materials que el Grup posa a l’abast (documentals, exposicions, testimonis, itineraris per llocs de memòria, xerrades, etc). Per acabar Juan Miguel Palomar va presentar els itineraris didàctis per la ciutat, ja editats, per tal d’apropar l’alumnat als diferents llocs més emblemàtics amb la visita guiada corresponent. Tot, com és lògic, amb la col·laboració necessària del professorat i dels directius de cada centre.

Finalment el regidor d’educació va presentar el projecte d’un Certament de Memòria Històrica per tal d’alenar la recerca entre l’alumnat i avivar l’interés pel tema. L’acte va acabar amb un debat on es van tractar els diferents punts del certamen, així com la situació dels temes de memòria en els currículum de les diferents assignatures de l’ensenyament mitjà.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt