VI Jornades de Memòria Històrica de Castelló. Literatura, cine i memòria

Castelló va acollir entre el 2 i el 6 de desembre de 2008 les VI Jornades de Memòria Històrica MEMÒRIA, LITERATURA I CINE, organitzades pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló. Una trobada d’investigadors, historiadors, i aficionats a la literatura, el cine, la creació artística i la memòria històrica, que va reunir a prop de 200 persones en les diferents sessions.

Van començar el día 2 amb una conferència en la Llotja del Cànem a càrrec del catedràtic de literatura i membre del col·lectiu, Lluis Meseguer, que ens va parlar de literatura i memòria a Castelló entre altres aspectes destacats. Al día següent Alfons Cervera va reflexionar i va debatre al voltant de la memòria, la literatura i la ficció.

Finalment el Casal Popular va acollir dos sessions cinematogràfiques els dies 5 i de 6 desembre. La primera amb la presentació per part de Nacho Sirera de la producció cinematogràfica –encara en rodatge- “La sangre y la memoria”, una reflexió sobre memòria de caràcter autobiogràfic enmarcada en uns fets històrics ocorreguts durant la guerra civil a Castelló i La Pobla de Valverde. Dissabte día 6 es va projectar “Memorias de una guerrillera” de Pau Vergara.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt