Visita a la fossa de la Cultura, cementeri de Paterna

El 4 de juny de 2021 els membres del GRMHC, Maribel Peris, Dolors Domingo i Paco Mezquita, han assistit a una visita guiada al cementeri de Paterna.
Organitzada per Acció ciutadana contra la impunitat del franquisme i la Plataforma de suport a la Querella Argentina, i guiada per arqueòlegs de l’ associació científica Arqueantro. Actualment s’estan realitzant treballs d’exhumació a la fossa 114. La fossa de la cultura. Entre el 9 de maig i el 28 de juny de 1940, van ser afusellades al voltant de 200 persones en diverses saques. Entre aquestes víctimes hi havia alcaldes, editors, dibuixants, mestres, magistrats, periodistes…..
Des de el GRMHC hem volgut estar presents per acompanyar a les famílies, donar suport a les exhumacions i mantindre la Memòria.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top