Visita al Museu del Front de Llevant de La Jana

Membres del GRMHC van visitar el passat 12 d’octubre el Museu del Front de Llevant de La Jana, en una visita guiada pel responsable del museu i expert en armament i patrimoni bèl·lic, Fran Simó, acompanyats també per l’investigador comarcal Narcís Tena.

Després de realitzar una visita guiada pel centre històric de la localitat on ens van mostrar diferents elements del patrimoni històric de la localitat, es va visitar el Museu del Front de Llevant, un centre d’imminent apertura, impulsat per l’expert en armament i balística de la Guerra Civil, Fran Simó, i resultat d’anys d’investigació i de recopilació de material divers (armes, uniformes, objectes i insignies militars, banderes i premsa de l’época i altre material divers) tot relacionat amb el conflicte de 1936-1939, que ha conformat una magnífica colecció.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt