Cultura i Exili

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló col·labora en l’organització del Congrés CULTURA I EXILI –marc de congresos internacionals “70 años después”- que organitzat per la Universitat Jaume I i la Fundación Max Aub es celebra entre l’1 i el 4 de desembre de 2009 en Castelló de la Plana i Sogorb.

Dins el previst procés de celebració de congressos Setenta años después (que té lloc a seus de totes les autonomies d’Espanya, i a França i a Mèxic, en estudi de la cultura de l’època posterior a la guerra del 1936-1939), el Congrés Cultura i exili representa la participació valenciana universitària dins el cicle de congressos, sobretot, aportant una pauta d’atenció al patrimoni històric i de racionalitat científica en l’anàlisi de la cultura, la literatura i les arts, la comunicació, i les sues implicacions institucionals i socials.

El nostre Grup col·labora amb una ponència sobre els arxius de Castelló i la memòria històrica i sobretot amb l’exposició “Castelló sota les bombes” amb nous continguts i nou format que es podrà visitar a la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I. Per a més informació: http://www.fue.uji.es/jornadas/verevento.shtm?no_exp=EX090382&seccion=1

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt