Exposició i presentació de llibres sobre la repressió franquista a Borriana

El Col·lectiu Escletxa de Borriana i el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló van organitzar entre el 16 al 24 de gener al CMC La Mercé de Borriana l’exposició: “Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló”, una mostra visitada per centenars de persones, que ens explica que va suposar la guerra civil i el franquisme als nostres pobles, recollont històries biogràfiques, documents i fotografíes de les víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló.

El dijous 22 de gener es van presentar els llibresLa Repressió franquista al País Valencià: Borriana i Manises, a càrrec de Teresa Armengot i Juan Luis Porcar, i altres dos títols de la col·lecció «Memòria» de la Comissió de la Veritat: La Repressió franquista al País Valencià: recull bibliogràfic,de Ricard Camil Torres iUna presó amb vistes al mar: el drama del port d’Alacant, març de 1939,de J. M. Santacreu.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt