Lliurament a la família de les restes identificades en la campanya d’exhumacions de desembre de 2020 de la Generalitat Valenciana

El passat 13 de juliol, la família d’Antonio Casino Recatalà, represaliat del franquisme soterrat al cementeri civil de Castelló després de ser afusellat el novembre de 1939, va rebre les seues restes, després de ser identificat genèticament en el marc dels treballs d’excavació, exhumació i identificació de víctimes del franquisme de la campanya realitzada el desembre de 2020 impulsada per la Generalitat Valenciana i pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, i executada per l’equip tècnic d’Arqueoantro.

Una cerimònia privada íntima amb membres de la família i del GRMHC va propiciar el lliurament de les restes en una urna i la seua col·locació en el columbari Memorial construït al mateix recinte del cementeri civil per l’Ajuntament de Castelló.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt