Maquis:Una Història Falseada

 image

Josep Ramon Sanchis, historiador i arxiver, col·laborador del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica en les dos jornades sobre maquis organitzades en la Pobla de Benifassà, en les quals va exposar les seues investigacions, ha publicat 2 volums del seu treball, un interessant i rigurós treball amb important informació de les comarques de Castelló dins la seua extensa investigació.

Aquesta obra estudia i reconstrueix les vicissituds d’uns homes vinguts de França, els maquis, que van crear i van organitzar l’Agrupació Guerrillera de Llevant, AGL (1944-1947), en un territori que abastava total o parcialment les províncies de Terol, Castelló, València, Cuenca, Tarragona i Guadalajara; i narra amb molt detall bona part dels fets esdevinguts en cadascuna de les localitats.

 image

Contacte i més informació:unahistoriafalseada@yahoo.es

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top