Reunió del GRMHC amb l’Ajuntament de Vinaròs i familiars de víctimes de la repressió franquista

El passat 3 de desembre de 2020, Maribel Peris i Juan Luis Porcar, en representació del GRMHC, van mantindre una reunió a l’Ajuntament de Vinaròs amb el regidor de Cultura Marc Albella, familiars de José Forner Forner i de Bautista Ribera Pascual, dos veïns de la localitat represaliats, soterrats als cementeris de Vinaròs i de Castelló respectivament, amb Nati Romeu, representat de la Fundació Caixa Vinaròs, i amb Miguel Mezquida, representat d’Arqueoantro.

L’objectiu de la reunió era impulsar polítiques de memòria envers les víctimes de la repressió franquista de la localitat, informant des represaliats soterrats al cementeri de Castelló i els projectes d’exhumacio impulsalts pel GRMHC i diferents administracions, la possibilitat de realitzar una exhumació a demanda de la familia de José Forner, al cementeri de Vinaròs, i la informació i presa de mostra genètica a la família de Bautista Ribera Pascual

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt