Reunió informativa sobre les exhumacions al cementeri de Castelló

El Palau de la Diputació Provincial de Castelló va acollir el 10 de febrer de 2022 una jornada informativa organitzada pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i Arqueoantro, amb la col·laboració de la Diputació i l’Ajuntament de Castelló, dirigida als familiars implicats en els projectes d’exhumació que estan duent-se a terme al cementeri civil de la ciutat.

En aquesta jornada presentada per la diputada de l’àrea de Memòria Tania Baños, els membres de l’equip Arqueoantro, Miguel Mezquida i Javier Iglesias, la regidora de Memòria Vero Ruiz i el membre del GRMHC Juan Luis Porcar van explicar diferents aspectes dels processos d’exhumació iniciats en 2018, com la situació actual de demandes familiars, la recerca de familiars, les previsions de pròxims projectes, la problemàtica dels procesos d’identificació genètica amb els avanços i alternatives possibles, i la futura col·locació dels restes exhumats al columbari construit per l’ajuntament al mateix recinte del cementeri civil.

Prop de 40 persones, la majoría familiars, van assistir a la jornada presencialment i també prop de 40 van poder seguir-la vía telemàtica

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt